MiniBrezel

(004) 0234 581 581

office@minibrezel.ro

  • Română
  • English

Despre noi

Activitate si evolutie

De la infiintarea din 1994 si pana in prezent, suntem in continua transformare.

Experientele in distributie, logistica, panificatie si patiserie, acumulate in primii anii, ne-au deschis noi oportunitati legate de productia snacksurilor cu termen lung de valabilitate.

Asa se face ca, in 2008, am achizitionat fabrica de brezel din Bacau, unde s-a produs brezel pentru prima oara in Romania.

In 2014 am finalizat procesul de modernizare a spatiilor de productie. Astfel, am extins oferta cu noi sortimente de Brezel si am creat doua game noi: Mini Stiks si Mini Biskuitzi.

Nu ne oprim aici. Colegii nostri, responsabili de cercetare si dezvoltare produse noi, lucreaza pe mai multe directii, rezultatele urmand a se vedea curand.

Certificat IFS

Dunicec Com SRL a primit un certificat IFS care demonstrează că suntem un producător de înaltă calitate și un partener de afaceri de încredere. 

Toate acestea vin cu prețuri reduse ale produselor noastre pentru a asigura un parteneriat de afaceri valoros de-a lungul anilor.

Export

Căutăm parteneri comerciali din UE care sunt interesați să importe produsele noastre. Avem un brand puternic și produse de calitate, care aproape că se vinde. Mini covrig este un produs de calitate și este bine poziționat în mintea consumatorilor!

Exact ceea ce își doresc clienții: ieftin și gustos! Avem o experiență de export de mulți ani și ar dori să se extindă în regiunea UE. De asemenea, avem experiență în producția de ECHIPAMENT PRIVAT în unele țări din UE. Dacă sunteți interesat în afaceri private de marcă cu compania noastră, vă rugăm să contactați personalul nostru de management la adresa office@minibrezel.ro cu propunerea dvs. de afaceri.

Colegii noștri din departamentul de export vă ajută să obțineți cel mai bun preț și preț la export. Tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți un e-mail pentru a exporta @ minibrezel.ro

Să vă oferim o oportunitate de afaceri minunată pentru anii următori!

Ne puteți scrie orice propunere de afaceri pe care o puteți face făcând clic pe linkul de mai jos.

Sunați-ne:

Telefon: (004) 0234 581 581

Fax: (004) 0234 581 260

Sediu central și fabrică:

58 str. Arcadie Septilici, Bacău, 600234